x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Nicolas Cage se întoarce în Bucureşti

Nicolas Cage se întoarce în Bucureşti

25 Noi 2010   •   18:44
Nicolas Cage se întoarce în Bucureşti

139324-20-2.jpgNicolas Cage se întoarce în Bu­cu­reşti, săptămâna aceasta, pentru a filma în studio la pelicula „Ghost Rider 2”, informează Mediafax, citându-l pe Bogdan Moncea, directorul de marketing al Castel Film. Potrivit acestuia, Cage va filma până la jumătatea lui decembrie, urmând ca după vacanţa de Sărbători să se întoarcă în România pentru continuarea producţiei filmului.

De altfel, cea mai mare parte a filmărilor sunt programate la Stu­dio­urile Castel Film din Bucureşti, unde au fost construite numeroase decoruri spectaculoase. Nicolas Cage a încheiat filmările programate în spaţiile din afara studiourilor Castel Film în cursul nopţii de miercuri spre joi, actorul pără­sind pensiunea din Târgu-Jiu unde a fost cazat în ultimele zile. Actorul a plecat miercuri seară spre platoul de filmare amenajat în cariera minieră Roşia, în apropiere de Ro­vinari, luându-şi cu el şi bagajele pe care le-a avut la pensiune.

Iniţial, surse din anturajul ac­torului au menţionat că imediat du­pă încheierea filmărilor, în cursul nopţii de miercuri spre joi, Cage a mers la aeroportul din Craiova, un­de ar fi fost aşteptat de un avion privat, pentru a pleca spre casă.

×
Subiecte în articol: arte romania film nicolas cage