x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Priscilla mărturisește că Elvis Presley a fost dragostea vieţii ei

Priscilla mărturisește că Elvis Presley a fost dragostea vieţii ei

de Alice Petrescu    |    05 Sep 2023   •   23:30
Priscilla mărturisește că Elvis Presley a fost dragostea vieţii ei

Priscilla Presley, fosta soție a lui Elvis Presley a dezvăluit la Festivalul de Film de la Veneţia că legenda muzicii rock and roll a fost dragostea vieţii ei, deși l-a părăsit, informează Reuters.

Filmul "Priscilla", în regia Sofiei Coppola, se bazează pe memoriile din 1985, „Elvis and Me”, şi relatează viaţa tumultoasă alături de Elvis Presley.

Priscilla Beaulieu l-a întâlnit pe Elvis Presley în 1959, când ea avea doar 14 ani.

La opt ani după ce s-au întâlnit, Priscilla și Elvis s-au căsătorit în Las Vegas, Nevada. Fiica lor, Lisa Marie, s-a născut în anul următor, în 1968. Deși mariajul lor nu a durat, Elvis și Priscilla au rămas prieteni și au crescut-o pe Lisa Marie împreună, până la moartea super starului  în 1977.


Filmul prezintă cea mai întunecată portretizare de până acum a lui Elvis, arătându-l cum o manipulează fără încetare pe Priscilla, o abuzează verbal şi uneori o ameninţă înainte de a încerca să îndrepte lucrurile.

„Este dificil să urmărești un film despre tine, despre viața ta, despre dragostea ta. Finalul filmului, când ea pleacă, este partea care m-a emoționat cel mai mult", a mărturisit Priscilla Presley, în vârstă de 78 de ani.

„A fost foarte greu pentru părinţii mei să înţeleagă că Elvis ar fi atât de interesat de mine şi de ce, era o mare diferență de vârstă, eram în primul an de liceu. Dar eu eram acolo și îl ascultam, îmi spunea totul, temerile lui, speranțele lui, pierderea mamei lui, pe care nu a reușit să o depășească niciodată, eu îi ofeream alinare, chiar dacă aveam doar 14 ani. A fost o atracție unică, nu am făcut niciodată sex cu el, așa cum ar fi putut crede lumea, era amabil, îmi respecta vârsta, a fost o relație diferită, iar când a terminat serviciul militar, continuă văduva Presley, mă suna tot timpul din America, îmi povestea totul, frustrarea lui ca actor, care era visul lui. Nu știu de ce avea atât de multă încredere în mine, poate pentru că eram foarte rezervată, nu mă destăinuiam colegilor mei de școală, iar această relație se baza pe această complicitate și confidențialitate și așa a continuat. Iar când am plecat, după ce ne-am căsătorit, nu a fost pentru că nu l-am iubit. Elvis a fost dragostea vieții mele, dar nu mai puteam să-i împărtășesc stilul de viață. Legătura noastră a fost o legătură pentru totdeauna”, le-a spus Priscilla jurnaliştilor la Veneţia înaintea premierei mondiale a filmului, care îi are în distribuţie pe Cailee Spaeny şi Jacob Elordi.

  "Priscilla" este unul dintre cele 23 de filme aflate în competiţie pentru Leul de Aur la Festivalul de la Veneţia, care se încheie pe 9 septembrie.

 

×
Subiecte în articol: priscilla Elvis Presley