x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Robin Williams s-a spânzurat cu o curea după ce nu a reuşit să-şi taie venele

Robin Williams s-a spânzurat cu o curea după ce nu a reuşit să-şi taie venele

12 Aug 2014   •   22:46
Robin Williams s-a spânzurat cu o curea după ce nu a reuşit să-şi taie venele

Actorul american Robin Williams s-a sinucis spânzurându-se cu o curea, în casa sa din zona golfului San Francisco, au anunţat azi poliţiştii care au investigat cazul.

Locotenentul Keith Boyd, care a condus investigaţia, spune că Robin Williams a fost găsit de asistentul său personal, în dormitorul casei actorului. Acesta avea şi urme de tăieturi la încheietura mâinilor, făcute cel mai probabil cu un briceag care a fost găsit lângă el.

Poliţia nu a precizat dacă actorul a lăsat un bilet de sinucidere.

Analizele care să stabilească dacă Williams a consumat alcool sau alte substanţe înainte de moarte vor fi disponibile în câteva săptămâni.

Se ştie că Williams a avut perioade în care a abuzat de droguri şi alcool, precum şi că suferea de mai mulţi ani de depresie. Luna trecută, Williams anunţase că va începe un program de 12 paşi pentru a scăpa de dependenţe.

De altfel, Williams a vorbit de problemele sale în timpul spectacolelor sale de comedie, menţionând faptul că în 2006 a întrerupt o perioadă de 20 de ani de abstinenţă. Actorul s-a internat atunci la o clinică de dezalcoolizare, eveniment despre care a povestit, în glumă: "M-am dus la dezalcoolizare într-o zonă viticolă pentru a avea toate opţiunile la dispoziţie".

Referitor la perioada de la începutul anilor '80, când Williams a consumat droguri, acesta glumea ulterior, repetând un banc pe care consumatorii şi-l spuneau între ei: "Cocaina este felul în care Dumnezeu îţi spune că ai prea mulţi bani". 

×
Subiecte în articol: Robin Williams a murit robin williams