x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Info

Info

08 Iul 2006   •   00:00
BILETE - Vesti proaste pentru fanii Billy Idol Biletele de 120 RON pentru concertul de duminica seara s-au epuizat, insa cei care se razgandesc mai au o sansa. In ziua spectacolului se vor pune in vanzare bilete cu pretul de 150 RON, iar biletul in zona VIP va costa 200 RON. Biletele se gasesc la casele de bilete ale Salii Palatului si Arenelor Romane, in reteaua Diverta si pe www.rol.ro. (R.G.)

ATAC ASUPRA SUA - Turneu Massive Attack Trupa britanica Massive Attack a anuntat ca va lansa un nou turneu in SUA, al doilea in aceasta tara dupa cel din 1998. Trupa va fi atractia principala a editiei inaugurale a Festivalului V din Toronto, Canada, programat la 10 septembrie. Apoi, Massive Attack va incepe un turneu de trei saptamani in SUA, ce se va incheia cu un concert oferit la Roseland Ballroom din New York. (R.G.)

PESTE TOT - U TV, la nivel national Incepand cu 1 iulie 2006, Televiziunea U este urmarita de toti abonatii companiilor de cablu tv din Romania si este cuprinsa si in grila de programe a companiei UPC/ASTRAL. Din toamna, U tv isi va restructura grila de programe, punctul forte fiind in continuare muzica. Pe perioada verii, programele vor fi generate de marile evenimente: Sasha&John Digweed (Arenele Romane, 8 iulie), Fat Boy Slim (Mamaia, Ultima Playa, 5 august) si Madonna (Amsterdam, 3 septembrie). (R.G.)

CENACLUL FLACARA 2 - Bucurestiul, sub asediul folk-ului Joi seara, in Bucuresti s-a facut auzita muzica de pe "Cenaclul Flacara 2" editat de Intercont Music sub egida Jurnalului National. "Vinovat" de "asediul muzical" se face Ducu Bertzi, care, joi seara, a difuzat in premiera in FM piesele de pe acest vinyl in cadrul emisiunii "Clubul de joi seara" de la Radio Bucuresti. (C.O.)

×
Subiecte în articol: cultura