x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură INFO

INFO

31 Ian 2007   •   00:00

CUVINTE SI AIA. La 10 februarie, de la ora 19:00, in Sala Sporturilor din Brasov are loc concertul de caritate "Rock pentru speranta", in beneficiul "Hospice - Casa Sperantei", cu participarea extraordinara a grupului Celelalte Cuvinte si trupa Aia, in deschidere. Biletul de intrare costa 25 RON, iar banii colectati vor fi donati institutiei mentionate. Organizatorul concertului este Rock 4 Generations, care impreuna cu Promusic Production mai pregatesc o surpriza brasovenilor: concert Haggard, la 15 martie. (A.R.)

DJ MIHNEA. Clubul Utopia organizeaza "Ziua Indragostitilor de Muzica Buna cu Mihnea Blidariu" miercuri, 14 februarie, de la ora 21:00. Va fi un program special, asigurat de DJ- ul serii, Mihnea Blidariu (Luna Amara) si Bestmusic.ro, iar intrarea va fi libera. Cei prezenti vor dansa pe muzica preferata de Mihnea (in general rock, dar si cateva mari hituri disco din anii ’80), alta decat ceea ce canta cu grupul sau. (A.R.)

PUNK IN FIRE. La data de 14 martie, "Underworld in Exil" prezinta in Fire Club o seara punk de senzatie in care vor evolua grupurile Los Fastidios (Italia), Molotov Cocktail (SUA - Romania), Omixhl (Grecia), Los Pogos si Cobe (ambele Romania). Pe la ora 17:00, inainte de recitaluri vor fi proiectii cu mari concerte de gen, iar intrarea va fi 15 RON. (A.R.)

×
Subiecte în articol: cultura