x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Info

Info

10 Dec 2005   •   00:00

Conflictul dintre formatia Linkin Park si Casa de discuri Warner Music s-a stins, cele doua parti ajungand la un acord, iar procesul de realizare a unui nou album a fost reluat. Mike Shinoda va contribui semnificativ la acest nou produs, succesorul lui "Meteora", un disc aparut in 2003, care s-a vandut in peste cinci milioane de exemplare numai in Statele Unite ale Americii.

Lindsay Lohan pare sa-si fi gasit un nou iubit in persoana rapper-ului si actorului Nick Cannon. Tanara solista si actrita a tinut viata ei sentimentala departe de interesul presei dupa ce s-a despartit de Wilmer Valderrama, anul trecut. Desi unele surse afirma ca Lindsay ar fi impreuna cu Nick, acesta din urma a declarat doar: "Sunt apropiat de ea. Este o persoana deosebita si o buna prietena de-a mea". Cannon nu a confirmat asadar relatia, dar anterior a fost impreuna cu solista r&b Christina Milian, iar pe Lindsay Lohan a intalnit-o pe platourile de filmare ale peliculei "Bobby".

Mariah Carey a primit opt nominalizari la premiile Grammy, inclusiv pentru Albumul Anului, pentru LP-ul "The Emancipation Of Mimi". Acelasi numar de opt nominalizari au primit John Legend si Kanye West. Carey a fost mentionata si in categoria Inregistrarea Anului, pentru piesa "We Belong Together", in timp ce John Legend apare, printre altele, in categoria Cel Mai Bun Debut, iar Kanye West este nominalizat pentru Albumul Anului cu "Late Registration". 50 Cent, Beyonce Knowles si Stevie Wonder au primit cate sase nominalizari fiecare, iar alti multi-nominalizati au fost Gwen Stefani, U2 si Bruce Springsteen. Pentru premiul Inregistrarea Anului candideaza urmatoarele piese: "We Belong Together" - Mariah Carey, "Feel Good Inc." - Gorillaz (feat. De La Soul), "Boulevard Of Broken Dreams" - Green Day, "Hollaback Girl" - Gwen Stefani si "Golddigger" - Kanye West (feat. Jamie Foxx). Nominalizatii pentru Cel Mai Bun Debut sunt Ciara, Fall Out Boy, Keane, John Legend si Sugarland. Castigatorii vor fi anuntati la data de 8 februarie 2006 in Los Angeles.

×
Subiecte în articol: cultura