x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Info

Info

01 Oct 2005   •   00:00

De aproximativ cinci luni, ROBBIE WILLIAMS ar fi implicat intr-o relatie serioasa cu o britanica stabilita in Statele Unite ale Americii. Informatia a fost difuzata in premiera de tabloidul britanic Sunday Mirror. Noua iubire a solistului traieste in Los Angeles si ar fi milionara Tamara Mellon. Presa europeana nu ar fi aflat nimic despre aceasta relatie, dat fiind ca Robbie Williams nu este atat de cunoscut in Statele Unite, iar paparazzi nu stau cu ochii pe el, cum se intampla in Europa.

JAMES BLUNT a declarat ca este in continuare foarte sarac si ca nu are unde sa locuiasca, desi albumul sau intitulat "Back To Bedlam" este cel mai bine vandut al anului 2005 in Marea Britanie. Solistul britanic are de asteptat pana anul viitor (2006) pentru a putea intra in posesia banilor cuveniti in urma drepturilor de autor asupra albumului "Back To Bedlam" si a primului extras pe single, piesa "You’re Beautiful".

Un scenariu scris de regretatul TUPAC SHAKUR va fi prelucrat si va sta la baza unui nou film. "Live 2 Tell" este un scenariu pe care 2Pac l-a scris in anul 1995 si in care povesteste viata unui tanar sarac de culoare care devine un fel de rege al traficantilor de droguri, dupa care se decide sa duca o viata "curata". Drepturile de autor asupra acestui scenariu au fost cumparate recent de compania Insomnia Media Group, care planuieste turnarea unui film incepand din luna martie 2006. Mama lui Tupac, Afeni Shakur, va fi producatorul acestei pelicule.

ANDRE 3000, component al duoului OutKast, a devenit un fel de erou printre militarii americani dislocati in Irak, pentru ca acestia asculta piesa "B.O.B." ("Bombs Over Baghdad") in fiecare dimineata cand se trezesc. Rapper-ul s-a declarat socat in momentul in care a aflat cat de important este single-ul pe care l-a lansat in urma cu cinci ani (2000), dar este bucuros ca are o valoare pentru trupele americane.

BONO, Evan Rachel Wood si comedianul Eddie Izzard vor juca intr-un nou muzical, numit "Across The Universe", a carui poveste se bazeaza pe cele mai cunoscute piese ale trupei The Beatles. Pelicula va prezenta aventurile unui tanar care pleaca in America, in timpul Razboiului din Vietnam, pentru a-si gasi tatal. Bono, solistul trupei U2, care a cantat impreuna cu Paul McCartney cu ocazia concertului Live 8, este nerabdator sa isi faca debutul pe marele ecran in acest muzical.

×
Subiecte în articol: cultura