x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Info

Info

20 Aug 2005   •   00:00

Solistul reggae BOBBY MCFERRIN a anuntat ca va lua o pauza timp de un an in cariera muzicala, dupa 15 ani de activitate neintrerupta.

Interpretul piesei "Don’t Worry, Be Happy" spune ca in aceasta perioada de repaus va compune piese si va inregistra un nou album, dar muzica nu va fi prioritatea sa. Muzicianul, in varsta de 55 de ani, spune: "Mai am o saptamana si apoi imi iau o vacanta un an. Nu am mai avut o vacanta atat de lunga de cel putin 15 ani. As dori sa iau lectii de dans. Doresc sa invat limba spaniola. Vreau sa descopar restaurante noi. Doresc sa petrec mai mult timp cu fiica mea, in varsta de 13 ani. Vreau sa imi plimb cainele... Si mai vreau sa stau pe veranda casei mele si sa adorm in patul meu. Ce viata!", a declarat Bobby McFerrin.

MARIAH CAREY este suparata pe Eminem pentru ca acesta a difuzat mesajele vocale pe care ea i le-a lasat pe telefon in timpul turneului "Anger Management". Se pare ca solista i-a lasat cateva mesaje vocale rapper-ului in anul 2001, cand acesta lucra la albumul ei intitulat "Charmbracelet". Conform New York Post, unul dintre mesaje suna in felul urmator: "Am auzit ca te impaci cu fosta ta sotie. De ce nu vrei sa ne intalnim? De ce nu ma suni? Tu nu ma suni niciodata". Se pare ca in timpul concertelor din cadrul turneului "Anger Management", Eminem mima ca vomita intr-o toaleta, iar apoi interpreta piesa "Puke", care include versuri de genul: "Imi provoci greata".

RIHANNA (foto) a fost arestata in cursul zilei de marti, 16 august 2005, pe Aeroportul Tegel din Berlin pentru ca nu avea viza de intrare in Germania. Solista, in varsta de 17 ani, calatorea de la Newark/New Jersey/SUA spre Berlin, cand a fost oprita de vamesi. Rihanna, originara din Barbados, nu avea viza pentru a intra pe teritoriul Germaniei, asa ca a fost retinuta in custodia politiei timp de doua ore, pana cand a primit un acord special pentru a tranzita tara. Solista, al carei nume real este Robin Rihanna Fenty, s-a aflat in Germania pentru a-si lansa single-ul "Pon De Replay", primul extras pe single de pe albumul "Music Of The Sun".

×
Subiecte în articol: cultura