x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură INFO

INFO

21 Dec 2006   •   00:00

Holograf si Pavel Stratan in noaptea magica la City Mall. Noaptea magica dinspre 22 spre 23 decembrie aduce in City Mall un program de shopping pana la 3 dimineata, promotii exceptionale, o tombola care isi trimite castigatorul la carnavalul de la Venetia, dar si concerte speciale de Sarbatori. Seara va fi deschisa la ora 22:00 de concertul lui Pavel Stratan, care in stilul sau inconfundabil le va oferi celor prezenti un best of al tuturor pieselor sale. Momentul de apogeu al noptii il reprezinta concertul Holograf, care va dura 45 de minute si va incepe la 23:30. Magicianul intregii nopti, responsabil cu distractia generala, este DJ Escu.

DJ de la Paris. In martie 2007, Dimitri from Paris, unul dintre cei mai apreciati DJ din lume si cel mai in voga din Europa, va mixa pentru prima data in Romania, in cadrul unui nou eveniment

Emagic Entertainment. Dupa o cariera de zece ani si peste un milion de discuri vandute, Dimitri from Paris este considerat un adevarat ambasador al Frantei pentru muzica de club. Si pentru ca e un adevarat motiv de mandrie nationala, guvernul francez l-a numit Cavaler al Artelor si Literelor! Cu influente provenind din disco si funk-ul anilor ’70 si din muzica filmelor clasice din anii ’50-’60, combinate cu sound-uri electro si ritmuri hip-hop, set-urile lui Dimitri fac publicul sa vibreze la unison, calatorind calatorind prin timp, peste decenii de dance & party.

×
Subiecte în articol: cultura