x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Megaspectacol cu trupe rock

Megaspectacol cu trupe rock

de Cristiana Stamatescu    |    30 Iul 2005   •   00:00
Megaspectacol cu  trupe rock

Cu o a doua piesa in top 100, Voltaj se pregateste pentru un spectacol caritabil.

Cu o a doua piesa in top 100, Voltaj se pregateste pentru un spectacol caritabil.

Previziunea facuta in articolul de saptamana trecuta s-a adeverit. Cel mai recent single Voltaj - "Patapetine" - a intrat in clasament pe locul 81 si se anunta a fi un candidat serios la locurile fruntase.

LIVE. Trebuie sa muncesti mult sa ajungi la performante de acest gen si multi ar spune ca un artist aflat intr-un astfel de punct al carierei sale nu mai are timp de nimic altceva. Nu este cazul celor de la Voltaj. Pentru a fi alaturi de sinistratii din zonele inundate ale tarii, baietii au cantat deja in cadrul spectacolului "Live pentru Viata" si mai mult decat atat, organizeaza propriul spectacol caritabil. La 11 august, la teatrul de vara din Neptun, Voltaj, impreuna cu IRIS si Proconsul, va sustine un concert in beneficiul comunei Nanesti din judetul Galati. Vazut in primul rand ca un gest de omenie, spectacolul "Raze printre nori" spera sa stranga suficiente fonduri pentru a alina macar o parte din suferinta celor loviti de inundatii. Daca se intampla sa fiti la mare la 11 august, mergeti sa vedeti un spectacol de exceptie. Pe langa bucuria de a vedea trei megatrupe ale muzicii romanesti, veti face si un gest frumos pentru oameni aflati la nevoie.

IN-GRID REVINE
Revenind la restul clasamentului muzical national al Romaniei, remarcam revenirea celei care in urma cu cateva luni cucerea topurile cu "Tu est foutu (tu m’as promis)". In-Grid este acum prezenta in clasament cu "Mama mia", un hit la fel de antrenant ca si precedentele extrase de pe albumul pe care ea l-a lansat si in Romania. Cu piesa mentionata, ea obtine titlul de "cea mai mare noua intrare a saptamanii".

Mult mai sus in top, pe podium adica, Shakira mai face o mutare, de o pozitie, spre locul 1. Daca va reusi sa-l "doboare" pe Morandi, ramane de vazut. Ceea ce este sigur este ca piesa si-a castigat titlul de superhit, tot mai multe difuzari fiind facute de posturile de radio.

Nu ar fi de mirare, insa, ca tot o piesa romaneasca sa "fure" locul 1 de la Morandi. DJ Project, de pe locul 3, are destule sanse sa revina, mai ales ca saptamanile de difuzare sunt mai putine, deci piesa este mai "tanara" in clasament, cu potential mai mare de crestere.

Nu sunt de neglijat nici piesele nou intrate in top, care pot produce surprize majore in saptamanile ce vor urma. E clar ca ne asteapta o vara muzicala lunga si fierbinte.

×
Subiecte în articol: cultura