x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Fanii lui Slash, opriţi la G N'R

Fanii lui Slash, opriţi la G N'R

de Alex Revenco    |    31 Ian 2010   •   00:00
Fanii lui Slash, opriţi la G N'R

La un recent show Guns N' Roses, desfăşurat în Canada, unii dintre fanii formaţiei au avut de suferit în urma "războiului" dintre Axl Rose şi Slash. Este vorba despre numeroşii fani Slash, veniţi la concert cu tricouri cu chipul marelui chitarist şi cu jobene negre pe cap.



La intrare, ei au fost obligaţi să-şi lase toate "efectele" ce amintesc de fostul chitarist al formaţiei, cu promisiunea că vor fi recuperate după concert. În asemenea condiţii, cei mai devotaţi fani Slash au plecat pur şi simplu acasă, renunţând la concert, dar majoritatea a ţinut cont de "indicaţii" şi s-a conformat. La protestele tuturor, oamenii de ordine au răspuns că "instrucţiunile" vin de la "un producător" de la Guns N' Roses, dar se pare că e vorba despre Axl Rose, mai ales că nu ar fi prima oară. În urmă cu doi ani, Guns N' Roses au avut un concert-surpriză într-un club din Los Angeles, unde - la recomandarea lui Axl - intrarea era liberă tuturor curioşilor, mai puţin Slash! Atunci era primul concert Guns N' Roses, în noua şi ultima formulă de grup, iar Slash chiar a vrut să vadă concertul, dar nu a putut să intre.

După ce o perioadă au fost amici, începând cu 1993, cei doi au devenit duşmani, după ce Axl a refuzat materialul pentru un nou album, compus de Slash. Atunci Slash a plecat din G N'R, a demarat proiectul Snakepit şi a "scos" albumul cu pricina, intitulat It's Five O'Clock Somewhere. Vremea a trecut, Slash a pus bazele lui Velvet Revolver, înregistrând două albume remarcabile, în timp ce Axl a rămas "ultimul mohican" în Guns N' Roses, alături de care a "tras" un long play controversat. Deşi au fost "tentaţi" cu oferte de zeci şi sute de milioane de dolari pentru a cânta din nou împreună, Slash a spus nu de fiecare dată, dar nici Axl nu l-a "contrazis"!

×
Subiecte în articol: muzica