x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica 16 mai 2010: AC/DC concertează la Bucureşti

16 mai 2010: AC/DC concertează la Bucureşti

15 Dec 2009   •   00:00

Site-ul oficial al AC/DC anunţă concertul trupei în România, pe 16 mai 2010, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.





Marcel Avram, organizator al concertului alături de D&D East Entertainment, a confirmat, într-o conferinţă de presă, data şi locul unde va avea loc concertul.
"Suntem mândri să anunţă că pe 16 mai una dintre cele mai puternice trupe rock din lume, AC/DC, va veni în Bucureşti. În ultimii doi ani au concertat în toată lumea şi ultimul segment din turneul lor (...) va fi Europa", a declarat Marcel Avram, precizând că primul show va fi pe 14 mai, la Sofia, şi următorul la Bucureşti, pe 16 mai. "AC/DC vor cânta pe 16 mai, într-o duminică, în Piaţa Constituţiei".

"Trupa va veni cu propria scenă, propria producţie", a completat Avram, care a spus că trupa va aduce pentru show-ul de deschidere şi unul sau doi invitaţi speciali.

Biletele vor fi exclusiv distribuite prin Eventim, începând de miercuri dimineaţă.

"Mâine la ora 09.00 se vor pune în vânzare biletele pentru AC/DC în întreaga reţea Eventim", a declarat Valentin Vasiloiu, Managing Director al companiei de ticketing. Acestea vor avea preţurile de 120 lei, 250 lei şi 450 lei (VIP) şi vor fi disponibile în magazinele Vodafone, librăriile Cărtureşti şi librăriile Humanitas, în peste 400 de locuri din ţară. "Acesta este un preţ net, la care se vor adăuga alte taxe care vor fi afişate în mod explicit pe bilete, estimate în acest moment de noi la 6%", a completat Vasiloiu.
Mediafax

×
Subiecte în articol: muzica