x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica A tribute to ABBA vine la Bucureşti

A tribute to ABBA vine la Bucureşti

de Alex Revenco    |    07 Apr 2014   •   18:24
A tribute to ABBA vine la Bucureşti
Cei care imită celebrul grup suedez au de patru ori mai multe concerte decât originalii
Cunoscuta trupă ce va concerta pe 12 iunie la Bucureşti, The Show: A Tribute to Abba,  a susţinut cu nu mult timp în urmă cel de- al 600-lea concert din carieră, ceea ce înseamnă de patru ori mai multe concerte decât a avut formaţia originala ABBA. Artiştii  s-au putut bucura de o sală plină cu fani în extaz, cărora le-au promis că se vor întoarce cat mai curând.  Spectacolul cu numărul 600 al artistilor care dau viaţă hiturilor ABBA a avut loc la Trefor Arena din Kolding, Danemarca.

The Show: A Tribute to Abba are parte de un succes incredibil, susţinând până acum concerte cu casa închisă în cincizeci de ţări din întreaga lume iar publicul, presa dar şi FanClubul International Abba au tras concluzia: “Absolutely the best ABBA since ABBA!” (fără îndoială cel mai bun grup ABBA, de la ABBA încoace!). Recent, The Official International ABBA Fan Club, a anunţat că The Show: A Tribute to ABBA a fost desemnată 'cea mai bună trupă tribut ABBA din lume'.

Timp de două ore, show-ul suedezilor cuprinde marea majoritate a hiturilor ABBA, de la Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, până la Money Money Money sau Knowing Me Knowing You (…) dar şi alte surprize din uriasul catalog al cântecelor compuse de ABBA. Trebuie ştiut şi faptul că muzicieni din formaţia originala de concert ABBA apar în featuring-uri cu membrii trupei The Show: A Tribute to ABBA. Astfel, excelentele interprete Katja Nord şi Camilla Dahlin vor evolua alături de muzicieni originali ai grupului ABBA.

Legendarul saxofonist Ulf Andersson şi chitaristul Janne Schaffer, precum şi Roger Palm, Lasse Wellander, Mats Ronander, Rutger Gunnarsson, Finn Sjöberg vor urca în iunie pe scena Sălii Palatului alături de trupa şi de instrumentişti ai Orchestrei Simfonice din Londra, dirijor Matthew Freeman. Înfiinţat în 1972, grupul ABBA a devenit cunoscut în 1974, când a câştigat festivalul Eurovision. Până în 1982 (când s-a desfiinţat) ABBA a ajuns una dintre cele mai de succes formaţii pop din toate timpurile. ABBA a vândut peste 380 de milioane de albume şi vinde în continuare- în jur de 3 milioane, în fiecare an.

La concertul de la Bucureşti, organizat de Project Events, biletele sunt 50, 100, 150, 200, 250 lei- categoria VIP şi se găsesc la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, magazinul BiletFan – din statia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de  la BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro sau MYTICKET.ro.

×
Subiecte în articol: tribute to ABBA abba