x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica ABBA ar putea reveni în lumina reflectoarelor

ABBA ar putea reveni în lumina reflectoarelor

27 Mar 2010   •   00:00
ABBA ar putea reveni în lumina reflectoarelor

Veşti bune pentru fanii legendarei trupe ABBA. Formaţia ar putea reveni pe scenă. După ce componenţii trupei au refuzat ani de zile ideea unei eventuale noi colaborări, Björn şi Benny nu exclud acum posibilitatea ca trupa să concerteze din nou în faţa fanilor.



Concertul ar fi unul la care ar participa doar invitaţi, iar membrii trupei Abba ar putea fi acompaniaţi de o mică orchestră. Spectacolul ar fi însă filmat şi difuzat apoi în întreaga lume, scrie antena3.ro. Aflaţi la Londra, acolo unde lucrează la o nouă producţie muzicală, Björn şi Benny au fost foarte deschişi la ideea unei reveniri pe scenă a trupei.

Acceptul celor doi artişti suedezi este un pas înainte, după ce aceştia au refuzat în mod constant ideea reunirii grupului ABBA. Nicio propunere nu le-a fost pe plac, chiar dacă în anul 2000 li s-a oferit 1 miliard de dolari pentru un singur turneu.

Problema este că cele două componente ale trupei, Agnetha şi Anni-Frid, nu se arată foarte încântate de posibilitatea unei reveniri, deşi fanii îşi doresc din toată inima să le vadă din nou în lumina reflectoarelor.

ABBA s-a despărţit în 1982, după o carieră de 12 ani. Anul acesta, grupul suedez Abba a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame.

×
Subiecte în articol: muzica