x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Abia ieşit din spital, Johnny Hallyday reintră pe mâna medicilor

Abia ieşit din spital, Johnny Hallyday reintră pe mâna medicilor

09 Dec 2009   •   00:00

Cântăreţul şi actorul Johnny Hallyday, 66 de ani, a fost spitalizat la Los Angeles (California, vestul SUA) din cauza unei infecţii ce a urmat unei intervenţii pentru o hernie de disc, a anunţat serviciul său de presă, relatează AFP.



"În urma intervenţiei pe care a suferit-o la Paris, la 26 noiembrie, pentru o hernie de disc, el este în prezent sub observaţie pentru o infecţie. Starea sa de sănătate este stabilă şi ar urma să iasă din spital în câteva zile", a indicat serviciul de presă al artistului, citat de Agerpres. Johnny Hallyday a mai fost deja operat de două ori anul acesta de cancer de colon.

Cântăreţul a plecat cu avionul la Los Angeles la 1 decembrie, împotriva avizului medicilor săi, la numai patru zile după operaţia sa de hernie de disc, potrivit anturajului lui Hallyday. Plângându-se de dureri în timpul călătoriei, el a plecat de pe aeroportul din Los Angeles într-un scaun cu rotile. Deoarece durerea continua să se amplifice, Johnny Hallyday a fost spitalizat în cele din urmă luni la spitalul Cedars Sinai din Beverly Hills.

Medicii i-au diagnosticat o infecţie post-operatorie, iar cântăreţul trebuie să se odihnească şi să ia antibiotice.

×
Subiecte în articol: muzica