x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Aerosmith: Cu Tyler şi Perry, la VIP

Aerosmith: Cu Tyler şi Perry, la VIP

25 Mar 2010   •   00:00

Cea mai tare trupă rock a Americii aterizează la Bucureşti la 18 iunie, pentru un concert la Romexpo, inclus în Cocked, Locked, Ready to Rock Tour. Fanii înfocaţi ai trupei au ocazia să stea de vorbă, înainte de concert, cu solistul Steven Tyler şi cu chitaristul Joe Perry, cumpărând pachete VIP exclusiv prin fan clubul oficial.

Aeroforceone.com are o ofertă specială pentru show-ul de la Bucureşti, un număr limitat de pachete speciale VIP. Acestea oferă fie o întâlnire cu Steven Tyler şi Joe Perry şi un tur al backstage-ului, fie un scurt recital oferit de Brad Withford şi o întâlnire cu Joey Kramer, locuri rezervate în Golden Ring sau Tribuna Oficială.

DE LA 139 USD
Patru variante de pachete, cu preţuri pornind de la 139 de dolari, îi aduc pe fani mai aproape de legendele rockului. După o activitate de patru decenii şi 150 de milioane de albume vândute, "băieţii răi" din Boston vin, în sfârşit, la Bucureşti, în componenţa Steven Tyler (voce), Joe Perry (chitară, backing vocals), Brad Withford (chitară), Tom Hamilton (chitară bas) şi Joey Kramer (tobe, percuţie). Biletele sunt 140, 190, 330 şi 590 de lei, disponibile pe www.eventim.ro sau în magazinele Germanos şi Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas.

×
Subiecte în articol: muzica