x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Apă plată, sucuri naturale şi flori pentru Dianne Reeves

Apă plată, sucuri naturale şi flori pentru Dianne Reeves

de Alex Revenco    |    06 Mai 2010   •   00:00
Apă plată, sucuri naturale şi flori pentru Dianne Reeves

După Bucharest Masters of Jazz (2008), Dianne Reeves revine în România pentru un concert la Sala Palatului duminică 9 mai, ora 20:00.



Reeves a câştigat Premiul Grammy (Best Jazz Vocal Performance) pentru fiecare dintre următoarele albume: "A Little Moonlight" (2003), "The Calling" (2001) şi "In The Moment - Live in Concert" (2000). În 2006, Reeves a mai câştigat un Grammy (al patrulea) pentru cel mai bun album vocal de jazz pentru coloana sonoră a filmului Good Night and Good Luck, cu George Clooney în rolul principal.

Dianne Reeves va sosi la Bucureşti cu o zi înainte de concert şi va fi cazată la un hotel de lux din apropierea sălii de concert. Artista a solicitat ca hotelul să fie în apropierea unui centru de fitness şi a unei galerii de shopping. De asemenea, a cerut apă plată Fiji (îmbuteliată în insulele cu acelaşi nume) şi sucuri naturale Odwalla (SUA), din diferite fructe. Pe durata şederii în Capitală, Dianne şi-a exprimat dorinţa de a fi înconjurată de flori proaspete.

Organizatorii - Asociatia Culturală Teocta şi Kompas Events - îi vor pune la dispoziţie aranjamente de trandafiri albi şi crini imperiali. Acestea vor fi puse atât în camera de hotel, cât şi în cabina de la Sala Palatului şi pe scenă.

×
Subiecte în articol: muzica