x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Beyonce criticată

Beyonce criticată

de Alex Revenco    |    15 Ian 2010   •   00:00
Beyonce criticată

Nu numai vedetele autohtone iau bani frumoşi de pe urma concertelor private, ci şi marile staruri internaţionale, diferenţa fiind în numărul de zerouri, trei-patru la noi, de la şase în sus "la ei". Cea mai recentă "ispravă" aparţine celebrei Beyonce, care, de Anul Nou, a cântat într-un club din Insula St. Barts, Marea Caraibelor.

2 MILIOANE
Pentru cinci melodii ea a încasat două milioane de dolari de la "gazdă", Hannibal Gaddafi, 33 de ani, unul dintre fiii liderului libian Muammar Gaddafi. Printre celebrităţile prezente la concertul privat s-au numărat Jon Bon Jovi, Lindsay Lohan, Russell Simmons, top modelele Miranda Kerr şi Victoria Silvstedt. La petrecere a interpretat câteva piese şi Usher, dar "recompensa" acestuia nu a fost dezvăluită. În 2008, pe Insula St. Barts, "noul paradis al vedetelor", miliardarul rus Roman Abramovici şi-a cumpărat, cu 90 de milioane de dolari, o vilă pe o proprietate de 28 hectare.

"De obicei, impresarii iau decizii bune referitoare la locurile unde cântă Beyonce. De această dată ei s-au comportat ca un şofer adormit la volan sau suma oferită i-a copleşit şi au decis să ia banii, indiferent de ce spune lumea"
Profesor Marc Lamont Hill Universiatea de Jurnalism Columbia

×
Subiecte în articol: muzica