x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Billy Idol la Aerosmith?

Billy Idol la Aerosmith?

de Alex Revenco    |    05 Feb 2010   •   00:00
Billy Idol la Aerosmith?

După refuzul lui Paul Rodgers, un alt solist celebru e "curtat" să vină în grup



În timp ce Steven Tyler e la dezintoxicare, chitaristul Joe Perry este hotărât să-l înlocuiască, dar nu cu o "tânără speranţă", ci cu cineva celebru. Primul abordat a fost Paul Rodgers, binecunoscut că a făcut treabă bună în Queen, unde a avut dificila sarcină de a cânta în locul marelui Mercury. Dar fostul frontman de la Free şi Bad Company a refuzat, pe motiv că e pe cale să refacă Bad Company.

IDOL S-A DAT "LOVIT".  Potrivit Classic Rock, Joe s-a întâlnit şi cu alţi solişti pentru a discuta o posibilă colaborare cu Aerosmith, Billy Idol fiind invitat şi el la un concert susţinut la House Of Blues, din Los Angeles. Deşi Joe avea de gând să-i ofere lui Idol postul de solist la Aerosmith, acesta nu a reuşit să ajungă la concert, din cauza unei răceli care l-a ţinut în casă. Nu se ştie dacă astfel Billy Idol a vrut să-şi exprime refuzul sau chiar a fost bolnav.

Cântă în magazin
 Nu demult, Steven Tyler i-a şocat pe cumpărătorii de la un magazin de bricolaj din SUA cântându-le două dintre cele mai cunoscute hituri Aerosmith. Starul rock, care s-a internat la dezintoxicare în decembrie, a abordat, în variantă a capella, "Dude Looks Like a Lady" şi "I Don't Wanna Miss a Thing" la microfonul pentru anunţuri de la un Home Depot din California. Un martor la "eveniment" a declarat: "Steven a înghiţit şi câteva guri de heliu, după care a continuat să cânte... era foarte relaxat şi a semnat bucuros autografe..."
Discuri pentru Player

5535-113021-keshaanimalcover2.jpgKesha
ANIMAL.
Este albumul de debut al interpretei americane, care a reuşit anul trecut să-şi impună numele pe piaţa muzicală. După ce a înregistrat cu Flo Rida, ea a lansat single-ul de succes "Tik Tok".  Kesha se făleşte în "Tik Tok" că-şi spală dinţii cu Jack Daniels şi că-i plac băieţii care seamănă cu Mick Jagger. CD-ul Animal a debutat pe locul 1 în SUA şi în Canada.

5535-113022-usherheydaddycover.jpgUsher
RAYMOND V. RAYMOND.
Este cel de-al şaselea album, ce va apărea la 30 martie, considerat de artist o continuare la "Confessions", din 2004. În urma succesului avut cu acest disc, Usher a fost inclus în topul celor mai influenţi 100 de artişti ai ultimului deceniu, realizat de revista Billboard. Recent a fost difuzat videoclipul primului single, "Hey Daddy (Daddys' Home)".
 
5535-113023-aliciakeyscoveralbum.jpgAlicia Keys
THE ELEMENT OF FREEDOM.
Este cel de-al patrulea album de studio înregistrat de artista câştigătoare a 12 premii Grammy. Alicia a compus şi coprodus piesele noului disc, împreună cu Kerry Krucial Brothers, Jeff Bhasker, Swizz Beatz şi Noah "40" Shebib. Primul single este "Doesn't Mean Anything", pe care Keys îl descrie ca fiind "o împletire între forţă şi vulnerabilitate".



×
Subiecte în articol: muzica