x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Bob Dylan la Bucuresti, in iunie

Bob Dylan la Bucuresti, in iunie

de Alex Revenco    |    01 Mar 2010   •   00:00
Bob Dylan la Bucuresti, in iunie

Dupa ce, in luna martie, are o serie de concerte in Japonia si Corea de Sud, la inceput de iunie, Bob Dylan intentioneaza sa cante in tari din Europa de Est, unde n-a fost niciodata pana acum.

La 2 iunie, Bucurestiul este primul oras dintr-o lista ce poarta mentiunea TBA, amanunte despre locul de desfasurare al concertului si pretul biletelor urmand a fi comunicate ulterior.
Turneul est european include Sofia, Skopje, Belgrad, Zagreb, Bratislava, Praga, Ljubljana dar si orasul austriac Linz, ce presupune o extindere a turneului spre Europa de Vest.
Pana acum nici un organizator de la noi nu si-a 'revendicat'  concertul.

Aparut anul trecut, Christmas In The Heart este cel mai recent album al legendarului artist, care a schimbat 'fata' muzicii americane, explorand diferite genuri muzicale, de la folk, blues si country, la gospel, rock sau chiar jazz.

Cu 55 de albume (oficiale!) la activ si compozitii precum Blowin' In The Wind,  The Times They Are A-Changin', Mr. Tambourine Man,  Like A Rolling Stone,  Rainy Day Women, All Along The Watchtower, Lay, Lady, Lay,  Knockin' On Heaven's Door, Forever Young, Things Have Changed, Summer Days etc., este unul din cei mai importanţi muzicieni ai timpurilor noastre.





×
Subiecte în articol: muzica