x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Breathelast, concert în QM

Breathelast, concert în QM

09 Oct 2014   •   18:39
Breathelast, concert în QM

Trupa Breathelast a pornit o serie de concerte, în care îşi promovează noul material, intitulat 'Maluri'. Primul va fi pe 29 octombrie, la Bucureşti, în Question Mark, urmat de

31 octombrie - Satu Mare, Downtown Pub şi 1 noiembrie - Cluj, The Shelter. “Maluri”  este prima colecţie de piese în limba româna a trupei care "respiră ultima întotdeauna".

Solistul trupei, Andrei Mihai Ionuţ, cunoscut şi sub numele de Clor Mult, a spus (într-un interviu acordat Metalhead): “Maluri este cea mai matură piesă a noastră. De ce, e destul de clar, ne-am ferit de limba română, deoarece eroii mei nu cântau în ea, iar cei puţini care o făceau ( IPR, OCS, COMA ş.a...)o făceau într-un stil străin mie – ha! ... Maluri e un balans perfect între aer, stare, limba română, growl pe peak de explozie şi cu ajutorul lui Marius Costache (Next Dog Studio), aceste elemente s-au îmbinat perfect”. La concertele Breathelast va fi proiectat videoclipul 'Maluri', produs de Miluţă Flueraş şi va fi stand de merchandise, unde se vor găsi: noul CD ('Maluri'), noul tricou dar şi o colecţie bogată din vechile modele de tricouri. “Şi pentru că nu am apucat până acum să facem asta, vom sarbatori cu voi cei 4 ani de existenţă”, promit băieţii.



×