x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Carla’s Dreams, despre primul album de muzică pe care l-a cumpărat

Carla’s Dreams, despre primul album de muzică pe care l-a cumpărat

08 Noi 2017   •   20:50
Carla’s Dreams, despre primul album de muzică pe care l-a cumpărat
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

O melodie cântată de o concurentă ”X Factor” i-a trezit nostalgii lui Carla’s Dreams. Din păcate însă pentru cea care a interpretat-o, acesta nu a fost neapărat un lucru bun.

O studentă la Conservator și-a luat inima în dinți și a încercat să reinterpreteze într-o variantă inedită melodia ”Ederlezi” de la Goran Bregovic. Nu se aștepta însă ca acest cântec să îi trezească nostalgii lui Carla’s Dreams, mai ales că acesta nu a părut neapărat cucerit de varianta tinerei studente.

”Primul album cumpărat de mine, din banii mei, a fost ”Underground” al lui Goran Bregovic și am o atitudine cumva mai deosebită față de acest artist. După părerea mea, tu ai stricat piesa... Din originalitatea și sensibilitatea piesei, care este aducătoare de primăvară în rândul romilor balcanici, nu am simțit nimic”, a mărturisit Carla’s Dreams, care a glumit apoi: ”Eu l-aș pune pe omul care a făcut acele schimbări de armonie să asculte toată viața această piesă. Să o aibă și ringtone la telefon și l-aș suna din minut în minut!”.

Spectacolul continuă vinerea viitoare, de la ora 21.15, pe Antena 1, când o ţară întreagă va căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică, având ocazia să decidă alături de aceştia cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor.

×
Subiecte în articol: Carla’s Dreams