x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Celine Dion, detalii tulburătoare despre boala cu care se luptă

Celine Dion, detalii tulburătoare despre boala cu care se luptă

de Redacția Jurnalul    |    08 Iun 2024   •   16:20
Celine Dion, detalii tulburătoare despre boala cu care se luptă

Celine Dion se confruntă cu o afecțiune gravă care i-a transformat complet viața. Într-un interviu tulburător, cântăreața a mărturisit că a avut spasme musculare atât de intense încât i-au fracturat coastele, conform The Guardian.

Anul trecut, Celine Dion a dezvăluit că suferă de o „tulburare neurologică rară”, care a forțat-o să-și anuleze toate concertele, scrie spynews.ro

Aparițiile publice ale artistei au devenit extrem de rare. Una dintre puținele ocazii recente în care a fost văzută a fost la Premiile Grammy din februarie, unde a înmânat premiul pentru cel mai bun album al anului lui Taylor Swift.

Artista urmează un regim riguros

Pentru a face față simptomelor, Celine Dion urmează un regim riguros de terapie fizică și vocală, cinci zile pe săptămână. În fața acestei provocări, ea a ales să lupte cu determinare și să colaboreze cu o echipă medicală dedicată. Scopul său este să revină la viața activă și să își recâștige forța.

Un documentar despre lupta sa cu această boală, intitulat „I Am: Céline Dion”, va fi difuzat pe Prime Video pe 25 iunie. Documentarul oferă o perspectivă sinceră și detaliată asupra provocărilor pe care Celine Dion le înfruntă zilnic. Într-un anunț pe rețelele sociale, artista a subliniat că filmul prezintă o privire onestă asupra vieții sale afectate de această afecțiune debilitantă.

×
Subiecte în articol: celine dion afectiune grava simptome