x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Celine Dion revine în Las Vegas

Celine Dion revine în Las Vegas

12 Feb 2010   •   00:00

Celine Dion se întoarce la Las Vegas din 2011, în cadrul unui nou contract semnat cu Caesars Palace. Cunoscuta interpretă urmează să susţină periodic concerte, timp de trei ani, pentru clienţii celebrului cazinou din Sin City.



Diva laureată a premiului Grammy a anunţat miercuri că va reveni pe scena Colosseum-ului de 4.300 de locuri de la Casars Palace, locul unde a mai susţinut timp de cinci ani seria de ocncerte 'A New Day'. Aceaste concerte au produs încasări de peste 40 de milioane de dolari şi au fost urmărite de aproape 3 milioane de persoane, până la încheierea contractului în decembrie 2007.

Noua serie de spectacole va începe la 15 martie 2011, biletele pentru primele 54 de concerte fiind deja puse în vânzare de vineri. Preţul biletelor variază între 55 şi 250 de dolari, fără taxe.

Celine Dion a câştigat în cariera sa şi două premii Oscar la categoria rezervată celui mai bun cântec original cu piesele 'Beauty and the Beast', de pe coloana sonoră a filmului cu acelaşi nume şi respectiv 'My Heart Will Go On' de pe coloana sonoră a superhitului cinematografic 'Titanic'.

×
Subiecte în articol: muzica