x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Celine Dion şi-a pus cariera între paranteze, de dragul soţului

Celine Dion şi-a pus cariera între paranteze, de dragul soţului

13 Aug 2014   •   18:45
Celine Dion şi-a pus cariera între paranteze, de dragul soţului

Fanii lui Celine Dion o ştiu, e un mesaj de rău augur care a fost transmis de cântăreaţă pe contul său de Facebook. Celine Dion a anunţat marţi că îşi suspendă toate activităţile profesionale, anulându-şi în special turneul din Asia şi concertele din Las Vegas.

“După ce s-a gândit serios, Celine Dion a luat decizia de a amâna pentru o perioadă nedeterminată toate activităţile profesionale, pentru a se putea concentra 100% asupra sănătăţii soţului ei şi familiei lor”, scrie pe contul celebrei cântăreţe. Celine a explicat faptul că doreşte să-şi concentreze energia asupra însănătoşirii soţului ei.

În mesajul postat pe contul său este reamintit faptul că Rene Angelil, care are 72 de ani, a fost operat de o tumoare canceroasă în decembrie 2013. “A fost o perioadă dificilă şi stresantă pentru cuplu, care a fost nevoit să facă faţă dificultăţilor cotidiene pentru a combate maladia şi a creşte cei trei copii, continuând, în acelaşi timp, să respecte numeroase angajamente profesionale”, scrie echipa care se ocupă de PR-ul cuplului. Celine Dion şi Rene Angelil au trei copii: Rene-Charles, precum şi gemenii Eddy şi Nelson.

Celine Dion, la rândul eu, nu este “total vindecată” în lupta sa contra unui virus, care provoacă o inflamare a corzilor sale vocale, împiedicând-o să urce pe scenă încă de la 29 iulie.
După ce anterior a anulat cinci concerte la Caesars Palace din Las Vegas, Celine Dion a anunţat marţea trecută anularea a încă patru spectacole, tot la recomandarea medicilor. Cântăreaţa avea nevoie de o pauză vocală înainte de a urca din nou pe scenă, relata voici.fr.

Un comunicat postat pe pagina web a solistei anunţa că interpreta nu îşi va putea relua ritmul normal al concertelor începând din 8 august, cum se anunţase iniţial, aşa încât spectacolele din 8, 9, 12 şi 13 august sunt anulate. Celelalte zece concerte ale cântăreţei canadiene prevăzute în luna august la Caesars Palace rămâneau valabile deocamdată. Acum nu mai este cazul nici pentru acestea.

După un tratament cu medicamente antiinflamatoare, Celine Dion urma să îşi revină până vinerea trecută, dar, după ce medicii au consultat-o, s-a decis să-şi continue repausul vocal.

“Este esenţial pentru mine să-mi consacru timpul lui Rene şi copiilor noştri”, a adăugat ea, prezentând scuze fanilor pentru “inconvenientele” pe care le-a creat. Din toate aceste motive, Celine Dion şi-a anulat “până la noi ordine” toate spectacolele de la Caesars Palace din Las Vegas şi turneul din Asia, prevăzut pentru toamnă. (I.D)



×
Subiecte în articol: celine dion