x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Céline Dion, frenezie în rândul fanilor: Cântăreața ar putea lansa un nou single vineri

Céline Dion, frenezie în rândul fanilor: Cântăreața ar putea lansa un nou single vineri

de Redacția Jurnalul    |    09 Oct 2024   •   23:30
Céline Dion, frenezie în rândul fanilor: Cântăreața ar putea lansa un nou single vineri

Céline Dion stârnește un val de entuziasm în rândul fanilor săi prin intermediul unei postări misterioase pe Instagram. La două luni după apariția sa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, cântăreața pare să pregătească o surpriză muzicală.

Miercuri, Dion a publicat pe contul său de Instagram un scurt videoclip care prezintă începutul spectacolului său de la Turnul Eiffel, unde a interpretat „L'Hymne à l'Amour" a lui Edith Piaf. Ceea ce a atras atenția fanilor a fost descrierea postării: „10.10.24", indicând data de vineri, 10 octombrie 2024.

Postarea alimentează speculațiile că artista ar putea lansa un nou single.

Pe 26 iulie 2024, Céline Dion a oferit o performanță memorabilă în cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice. Artista, în vârstă de 56 de ani, a cântat în ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă.

Dion suferă de sindromul persoanei rigide, o afecțiune rară și incurabilă care cauzează rigiditate musculară și spasme severe. Boala a ținut-o departe de scenă din 2020, afectându-i și vocea, după cum a dezvăluit chiar ea în documentarul „Je suis: Céline Dion".

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: celine dion single