x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Chitaristul trupei Holograf a fost lovit în cap cu o sabie, în timpul unei emisiuni televizate

Chitaristul trupei Holograf a fost lovit în cap cu o sabie, în timpul unei emisiuni televizate

01 Feb 2010   •   00:00
Chitaristul trupei Holograf a fost lovit în cap cu o sabie, în timpul unei emisiuni televizate

Romeo Dediu a fost rănit la cap, după ce s-a încumetat să participe la o cascadorie cu săbii, aseară, la emisiunea Dănuţ SRL de la TVR a colegului de trupă, Dan Bittman. "Am greşit puţin", a reacţionat cascadorul când a văzut că Dediu este rănit şi-i curge sânge.

Toţi membrii trupei Holograf s-au aşezat pe jos cu câte un ananas pe cap, iar cascadorul a început să treacă pe la fiecare şi să taie fructele cu sabia. Din a treia încercare, cascadorul aproape că l-a scalpat pe Dediu. 

"Am greşit puţin", a reacţionat cascadorul când a văzut că Dediu este rănit şi-i curge sânge.

După un moment de stupoare, chitaristul a fost luat de colegi şi dus imediat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Aici, medicii de la neurochirurgie i-au cusut rana, i-au efectuat o radiografie şi l-au felicitat că a scăpat ca prin urechile acului. Dan Bittman şi-a continuat emisiunea.

"E în regulă, din fericire nu a fost decât o tăietură superficială, care a necesitat câteva copci, dar nu e nimic grav, care să-l deranjeze la orice altceva", a declarat Iulian Vrabete, basistul Holograf, citat de Mediafax.

"La un moment dat, într-un număr demonstrativ de arte marţiale, am fost invitaţi ca participanţi, neştiind ce vor face oamenii. Eram convinşi că e vorba de o glumă, de o joacă, nu am crezut că nişte profesionişti folosesc oameni din public (...). Ei şi-au facut treaba, dar nu foarte bine", a concluzionat Vrabete.

Trupra Holograf se afla în emisiunea moderată de Dan Bittman pentru a-şi promova noile creaţii muzicale.

CNA va analiza emisiunea "Dănutz SRL"

Potrivit lui Răsvan Popescu, preşedintele CNA, incidentul va fi analizat de către Consiliu "din perspectiva protecţiei minorilor".

"O să discutăm în şedinţa de mâine (marţi, n.r.), din această perspectivă a protecţiei minorilor. Programarea în direct a unor asemenea emisiuni, în care anumite elemente prezintă un potenţial de risc, ar putea influenţa în mod negativ minorii", a spus Răsvan Popescu. (V.A.)

×
Subiecte în articol: muzica