x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Concert Noisettes

Concert Noisettes

de Alex Revenco    |    27 Mai 2010   •   00:00
Concert Noisettes

Sâmbătă, la Romexpo, grupul britanic Noisettes cântă pentru prima dată în România în cadrul evenimentului Beck'sperience. Asistăm la cea de-a patra ediţie Beck'sperience, la evenimentele anterioare participând Massive Attack, Goldfrapp şi Underworld.



Noisettes a luat fiinţă în 2003 la Londra, la iniţiativa solistei vocale şi basistei Shingai Shoniwa şi a chitaristului Dan Smith. În 2007, se lansează primul lor album ("What's the Time Mr. Wolf?"), iar cu primul lor turneu Noisettes încep să-şi consolideze reputaţia de trupă cu prestaţii live spectaculoase. Recunoaşterea artistică şi comercială vine o dată cu lansarea celui de-al doilea album, "Wild Young Hearts".

Noisettes a devenit una dintre formaţiile cele mai difuzate la radiourile din întreaga lume. În deschiderea concertului Noisettes va concerta, tot în premieră, Codeine Velvet Club, trupă scoţiană formată din Lou Hickey şi Jon Lawer, Jon fiind liderul trupei The Fratellis. Este de menţionat că accesul la eveniment se face gratuit, pe baza înscrierii pe site-ul www.becksperience.ro.

×
Subiecte în articol: muzica