x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Cranberries, live @ Zone Arena

Cranberries, live @ Zone Arena

de Alex Revenco    |    18 Iul 2010   •   00:00
Cranberries, live @ Zone Arena

Celebra formaţie irlandeză cântă pentru prima dată în România marţi, 20 iulie, în complexul Zone Arena. Fanii din România au ocazia să vadă un concert de excepţie - inclus în turneul de come back - Dolores O' Riordan & Co având o mare poftă de a  fi din nou pe scenă, după şapte ani de pauză.

După ce a fost în America de Sud, turneul Cranberries continuă în Europa, prin ţări ca Italia, Olanda şi Franţa. Pe lângă componenţii trupei, la concertul de la Bucureşti - organizat de Events şi prezentat de Redd's - vor veni peste 20 de persoane din stafful tehnic.  

Întreaga echipă soseşte din Cehia, de la Festivalul Colours of Ostrava, dar echipamentul tehnic al trupei va ajunge în Capitală cu câteva zile înainte de show. Spectacolul Cranberries va dura aproape două ore şi va include hiturile irlandezilor care au făcut "istorie" în clasamentele internaţionale: "Zombie", "Dreams", "Animal Instinct", "Salvation", "When You're Gone" şi altele. De asemenea, vom putea auzi extrase de pe cele două albume solo al solistei O' Riordan, "Are you listening" (2007) şi "No Baggage" (2009).

Dacă cineva este curios să afle de ce Cranberries a avut atâţia ani de pauză, răspunsul este: Dolores a vrut să devină mamă! Nu numai că şi-a îndeplinit "obiectivul", dar a făcut-o temeinic, rezultatul fiind patru copii: Taylor Baxter (născut în 1997), Moly Leight (2001), Dakota Rain (2005) şi Donny - fiul soţului său, DonBurton. Acesta este fostul manager de turneu al trupei Duran Duran, la ora actuală ocupându-se de turneele Cranberries. Dolores, care cântă la chitară electrică/acustică, clape, flaut şi mandolină, a scris versurile pentru cele mai multe dintre piesele trupei.

×
Subiecte în articol: muzica