x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Daft Punk va susţine un recital la Grammy Awards 2017

Daft Punk va susţine un recital la Grammy Awards 2017

01 Feb 2017   •   11:09
Daft Punk va susţine un recital la Grammy Awards 2017

Duetul electronic francez Daft Punk va susţine un recital la 12 februarie, în cadrul ceremoniei de decernare a Grammy Awards, prestigioasele premii americane ale muzicii, au anunţat organizatorii citaţi de AFP. Va fi prima perfomanţă live după o pauză de trei ani a celebrului duet de DJ francezi, cunoscuţi pentru discreţia lor. Guy-Manuel de Homem-Christo şi Thomas Bangalter n-au apărut niciodată în public fără emblematicele lor căşti pe cap. 

Ei vor urca pe scenă la gala din Los Angeles alături de cântăreţul canadian The Weeknd, al cărui al treilea album, 'Starboy', lansat la sfârşitul anului 2016, cuprinde două piese în colaborare cu Daft Punk. Trupa, înfiinţată în Franţa în anii 1990, a devenit cunoscută pe scena house music şi a căpătat notorietate internaţională, dar nu a mai susţinut un recital în public de la sfârşitul turneului lor din 2007. 

Ultima lor performanţă datează din 2014, tot la gala Grammy Awards. În acel an, Daft Punk a primit cinci premii printre care şi cele mai valoroase, pentru cel mai bun album şi cea mai bună înregistrare a anului, pentru albumul 'Random Access Memories', a patra lor producţie discografică. 

Potrivit organizatorilor galei care va fi televizată vor urca, de asemenea, pe scenă vedete precum Adele, Bruno Mars şi trupa Metallica, alături de Anderson Paak, A Tribe Called Quest, Foo Fighters, Maren Morris sau Alicia Keys, mai scrie Agerpres.

×
Subiecte în articol: daft punk grammy awards