x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Delia e Africana! Jurata X Factor a lansat un nou single!

Delia e Africana! Jurata X Factor a lansat un nou single!

de Cosmina Stoicescu    |    04 Sep 2012   •   13:20
Delia e Africana! Jurata X Factor a lansat un nou single!

Jurata X Factor are parte de unul dintre cei mai plini ani din viata ei. Dupã ce vara aceasta a strãbãtut tara in lung si in lat in cãutarea factorului X, Delia are parte de o toamnã la fel de fierbinte. Se va cãsãtori religios la jumãtatea lui septembrie, urmand ca intr-o pauza de filmari de la X Factor sa plece in luna de miere in Africa. Se pare cã a fermecat-o acest continent, de vreme ce noul ei single se intituleazã chiar Africana!

Anul acesta, jurata X Factor se aflã pe culmile succesului, iar lucrurile par sã ii meargã de minune pe toate planurile. Desi a avut vara plinã cu auditiile X Factor si cu nunta sa, Delia nu si-a neglijat nicio clipã nici cariera muzicala.

Dupa single-uri de succes precum Omadeo sau Wuella Wuella, care au inregsitrat ascensiuni rapide in topurile de specialitate, artista le-a pregatit fanilor o noua surpriza – single-ul Africana. Dupa cununia religioasa care va avea loc pe 16 septembrie, intr-o pauza de la filmarile X Factor, Delia si sotul sãu Rãzvan vor pleca in luna de miere, chiar pe continentul african.

×