x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Discuri pentru Player

Discuri pentru Player

de Alex Revenco    |    05 Mar 2010   •   00:00
Discuri pentru Player

● One Republic: Wakingup ● Nick Jonas: Who I Am ● Owl City: Ocean Eyes



5584-115276-03_07tv31.jpgOne Republic
Wakingup. Cel de-al doilea album al formaţiei a fost înregistrat în oraşul de reşedinţă, Denver. Şi de această dată, One Republic a lucrat cu corul de copii al compozitorului Danny Elfman - cel care a realizat coloanele sonore la filmele "Batman" şi "Edward Scissorhands". Mai mult, formaţia americană l-a recrutat, ca şi colaborator, pe Brent Kutzle, bass şi violoncel.


5584-115274-03_07tv29.jpgNick Jonas
Who I Am. Trupa Jonas Brothers nici n-a apucat să-şi ia bine "zborul", că a şi apărut un disc "solo". Sub titulatura Nick Jonas and the Administration, "fratele Nick" vrea să dea de înţeles că, împreună cu grupul, nu se poate exprima plenar şi are nevoie de o "evadare" pentru a demonstra de ce este el în stare. A rezultat discul de faţă, compus cu "inima şi sufletul", zice Nick.


5584-115275-03_07tv30.jpgOwl City
Ocean Eyes. Sub numele Owl City se "ascunde" Adam Young, un interpret din Minnesota, care a dat lovitura cu acest album (de debut), ce a reuşit să câştige Discul de Aur în Statele Unite. Discul este proiect synthpop, ce conţine 12 piese, printre care şi "Fireflies", piesă ajunsă pe primul loc atât în Statele Unite ale Americii, cât şi în Marea Britanie.

×
Subiecte în articol: muzica