x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica E oficial: Michael Jackson a fost ucis

E oficial: Michael Jackson a fost ucis

11 Ian 2010   •   00:00
E oficial: Michael Jackson a fost ucis

Moartea lui Michael Jackson a fost calificată în mod oficial drept crimă. Cauza morţii de pe certificatul de deces a fost schimbată în omucidere. Potrivit documentului, acesta a murit din cauza unei intoxicări acute cu Propofol, urmare a unei injecţii intravenoase.Pe certificatul original de deces, emis pe 7 iulie, legistul Cheryl MacWillie a refuzat să specifice cauza decesului.
Totuşi, după investigaţii ulterioare, certificatul a fost amendat şi specifică acum drept cauză a morţii "omuciderea".
O sursă din cadrul poliţiei declara că "încă suntem de părere că mai mult de o persoană este responsabilă de moartea tragică a lui Michael. Joe nu va renunţa la căutarea dreptăţii pentru fiul său şi se gândeşte la un proces".

Informaţia vine la puţin timp după ce s-a aflat că doctorul cântăreţului, Conrad Murray, este de aşteptat să fie acuzat de omucidere, relatează antena3.ro. Murray ar putea fi acuzat de 'gravă neglijenţă' pentru tratamentul aplicat starului pop în ultimele ore de viaţă, arătau surse din poliţie.

Acesta şi.a angajat deja o casă de avocatură şi neagă prescrierea sau administrarea de medicamente care să îl fi ucis pe Michael Jackson. Poliţia urmează să ia o decizie dacă are destule probe pentru a aduce cazul în istanţă.

×
Subiecte în articol: muzica michael jackson conrad murray