x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Elton John anunţă că va pune capăt carierei muzicale

Elton John anunţă că va pune capăt carierei muzicale

16 Iul 2014   •   18:16
Elton John anunţă că va pune capăt carierei muzicale

Muzicianul britanic Elton John, care a lansat primul său album la începutul anilor 1970, urmează să pună capăt carierei sale la finele anului, pentru a putea avea grijă de familie, relatează metronews.fr.

El a ales Carcassonne pentru a face acest anunţ. În timpul concertului de marţi, 15 iulie, susţinut acolo, Elton John a profitat pentru a adresa un mesaj care a surprins un mare număr de fani de-ai săi, relatează ziarul local L'independant. “Voi înceta business-ul referitor la muzică, nu vor mai exista melodii noi, nu vor mai fi concerte, nu vor mai fi live-uri”, a declarat muzicianul, după ce a interpretat hit-ul “Candle in the wind”.

În vârstă de 67 de ani, cântăreţul britanic a afirmat că intenţionează să se ocupe de familia sa, adică de soţul său, David Furnish (50 de ani) şi de cei doi copii ai lor: cel mai mare, Zachary (2 ani) şi cel mic, Elijah Joseph (7 luni). Dacă nu se va răzgândi pentru a reveni totuşi pe scenă, ultimul album al său rămâne “The diving board”, apărut în septembrie 2013.

×