x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica EUROVISION 2018: Reprezentanţii Spaniei, Amaia şi Alfred, vor purta ţinute create de designeri spanioli

EUROVISION 2018: Reprezentanţii Spaniei, Amaia şi Alfred, vor purta ţinute create de designeri spanioli

04 Mai 2018   •   20:37
EUROVISION 2018: Reprezentanţii Spaniei, Amaia şi Alfred, vor purta ţinute create de designeri spanioli

Reprezentanţii Spaniei la concursul muzical Eurovision 2018, Amaia şi Alfred, vor urca pe scena din Lisabona, la spectacolul din 12 mai, în ţinute create special pentru ei de designeri spanioli, relatează vineri EFE.

Amaia va purta o creaţie semnată de Teresa Helbig, în timp ce Alfred va purta un costum realizat de Paco Varela, se arată într-un comunicat difuzat de Television Espanola. Amaia şi Alfred, care se află deja în Portugalia pentru a participa sâmbătă la prima repetiţie ce va avea loc pe scena din Lisabona, au la dispoziţie mai multe opţiuni vestimentare.

Creatoarea de modă Teresa Helbig, veterană a defilărilor organizate de Mercedes Benz Fashion Week Madrid, s-a arătat "încântată" de posibilitatea de a o îmbrăca pe tânăra cântăreaţă Amaia, pe care a descris-o drept "o fetiţă cu aer proaspăt şi notă de ştrengăriţă".

Paco Varela, responsabil cu ţinuta de spectacol al lui Alfred, a declarat că este vorba de un tânăr arătos şi elegant şi că i-a urmărit toate reprezentaţiile susţinute în cadrul programului Operacion Triunfo pentru a-i alege un look cât mai potrivit.

Teresa Helbig, cu o carieră de 20 de ani în lumea modei, a îmbrăcat-o recent pe regina Letizia, iar creaţiile sale sunt obişnuite pe covorul roşu la multe evenimente. Saoirse Ronan, Zendaya, Angela Bassett, Darby Stanchfield, Storm Reid, Tessa Thompson, Daisy Ridley sau Gwen Stefani sunt câteva din celebrităţile care au purtat modelele sale.

La rândul său, tânărul designer şi stilist Paco Varela a participat recent la prezentarea de modă "Jovens Criadores de ModaLisboa en Portugal" şi este director de creaţie al mărcii VRL.AGERPRES/

×
Subiecte în articol: Eurovision 2018