x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Florin Ristei, în “Fantoma de la Operă”

Florin Ristei, în “Fantoma de la Operă”

de Sebastian S. Eduard    |    14 Oct 2014   •   14:58
Florin Ristei, în “Fantoma de la Operă”

Florin Ristei, câştigătorul ediţiei trecute a show-ului X Factor, va urca pentru prima oară pe scena Teatrului de Operetă şi Muzical “Ion Dacian” din Bucureşti, în una dintre cele mai de succes producţii de divertisment din toate timpurile, musicalul “Fantoma de la Operă” de Andrew Lloyd Webber, în care va deţine un rol principal. “Este primul meu rol de acest gen. Voi fi Raoul, Viconte de Chagny, un îndrăgostit care se luptă pentru dragostea lui din tinereţe pe care o regăseşte după ani buni. Rolul mi se pare la fix pentru mine, îmi place şi îl învăţ repede. Am deja emoţii legate de premieră. E o chestie nouă, care îmi doresc să iasă perfect”, spune Ristei.

Audiţiile în vederea distribuirii rolurilor principale pentru “Fantoma de la Operă” s-au desfăşurat în această vară la Bucureşti pe parcursul a cinci zile, timp în care peste 120 de artişti şi-au prezentat în faţa comisiei de evaluare abilităţile artistice necesare pentru a fi unul dintre personajele cheie ale acestei producţii. Rolul Fantomei de la Operă îi va reveni lui Adrian Nour, din distribuţie mai făcând parte, printre alţii, Irina Baianţ (Christine Daaé), Andrei Lazăr (Monsieur Gilles André), Valentino Tiron (Monsieur Firmin).

Spectacolul “Fantoma de la Operă” va fi prezentat în România la sfârşitul acestui an, premiera naţională a producţiei – care are loc în data de 12 decembrie - marcând un moment extrem de important pentru existenţa Teatrului de Operetă şi Musical “Ion Dacian” şi anume inaugurarea noului sediu al instituţiei.

×