x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica DJ celebru, mort la vârsta de 38 de ani

DJ celebru, mort la vârsta de 38 de ani

de Redacția Jurnalul    |    13 Oct 2024   •   10:40
DJ celebru, mort la vârsta de 38 de ani
Sursa foto: Facebook Jackmaster

DJ-ul și producătorul Jackmaster, pe numele său real Jack Revill, a murit la 38 de ani în Ibiza, în urma unor complicații cauzate de o accidentare la cap, scrie SkyNews. Anunțul a fost făcut de familia sa.

Artistul a suferit o accidentare la cap în Ibiza, unde a decedat sâmbătă dimineață din cauza complicațiilor, potrivit unui comunicat postat pe pagina sa de Instagram.

„Cu profundă tristețe confirmăm decesul prematur al lui Jack Revill, cunoscut sub numele de Jackmaster”, au transmis membrii familiei sale, adăugând că sunt „devastați" de această pierdere.

Originar din Glasgow, Jackmaster a co-fondat casa de discuri Numbers și a lansat recent piesa Nitro, în colaborare cu Kid Enigma.

Numeroși colegi din industria muzicii electronice i-au adus un omagiu artistului. Duo-ul britanic Disclosure a scris: „Nu pot să cred asta. Avem inimile frânte. Mulțumim pentru toate amintirile și inspirația, Jack”.

De asemenea, CamelPhat a transmis, la rândul său: „Nu-mi vine să cred ce citesc... Într-o industrie plină de ego, tu ai fost unul dintre cei mai simpatici oameni pe care i-am întâlnit. Gândurile noastre sunt alături de familie și prieteni. RIP, prietene”.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Jackmaster deces Ibiza