x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica La Sibiu: W:O:A Metal Battle 2010

La Sibiu: W:O:A Metal Battle 2010

de Alex Revenco    |    26 Noi 2009   •   00:00

Asociaţia Rockin' Transilvania prezintă a doua ediţie a concursului W:O:A Metal Battle, în urma căruia trupa câştigătoare participă la finala din Germania. Finala internaţională va avea loc între 5 şi 7 august 2010, în cadrul celebrului festival Wacken Open Air 2010, pe scena W.E.T. Stage.

Condiţii de participare şi alte informaţii pot fi găsite la www.metal-battle.com. Pot participa trupele din România care nu au contract la o casă de discuri şi nici nu sunt pe cale să încheie un astfel de contract; pot să susţină un recital live de 30 de minute. Se pot înscrie, din nou, toate formaţiile care au participat la preselecţia din 2009, cu excepţia câştigătorilor finalei naţionale. Înscrierea la concurs se face numai online, prin trimiterea formularului de înscriere completat la adresa sibiurock-metalbattle@yahoo.de.

Cererea de înscriere va cuprinde, obligatoriu, adresa paginii oficiale (sau MySpace), cu biografia trupei, fotografii şi cel puţin trei piese (audio) compoziţii proprii. W:O:A Metal Battle acceptă şi înscrieri prin Sonicbids, cei care se înscriu aici nemaiavând nevoie de site propriu. Ultima zi de înscriere este vineri, 8 ianuarie 2010. Formularul de înscriere şi informaţii suplimentare se găsesc la http://www.metal-battle.com/metal-battle/romania.

×
Subiecte în articol: muzica