x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica La vară: Concert Aerosmith în Capitală

La vară: Concert Aerosmith în Capitală

de Alex Revenco    |    23 Feb 2010   •   00:00
La vară: Concert Aerosmith  în Capitală

Dacă anul trecut, despre Aerosmith la Bucureşti a existat un "zvon", la vară, acest vis poate deveni realitate. Grupul rock and roll numărul 1 al Americii este de ceva timp în atenţia presei internaţionale.



Nemulţumit că grupul nu poate "funcţiona" din cauza lui Tyler - care urmează un tratament de dezintoxicare -, chitaristul Joe Perry şi site-ul Classic Rock au pus la cale telonovela înlocuirii lui Tyler cu un alt solist. Primul a fost Paul Rodgers - a declinat oferta, spunând că are în plan reformarea propriului grup, Bad Company, iar în opinia lui, Tyler nu poate fi înlocuit. Al doilea solist contactat de Perry a fost Billy Idol, care urma să participe la un jam session cu Aerosmith, dar Idol s-a scuzat, motivând că e bolnav.

Recent însă, organizatorii Festivalului Download, ce va avea loc între 11 şi 13 iunie, la Donington, au anunţat headlinerii ediţiei din acest an: AC/DC, Rage Against the Machine şi Aerosmith - numai cu Steven Tyler. Iar managementul Aerosmith a confirmat prezenţa la Donington!

×
Subiecte în articol: muzica