x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica La warm-up party Amon Amarth evoluează formaţia Neutron

La warm-up party Amon Amarth evoluează formaţia Neutron

de Alex Revenco    |    24 Apr 2014   •   18:36
La warm-up party Amon Amarth evoluează formaţia Neutron

Duminică 27 aprilie, petrecerea din Club Colectiv include recitalurile unor grupuri  metal îndrăgite de la noi: Apotheoses, Neutron (foto) şi God - The Barbarian Horde.

Pe langa concerte, se vor proiecta videoclipuri cu Amon Amarth şi se vor audia piese de pe albumele 'vikingilor'. Programul este următorul: ora 20.00 -intrare public, 20.30- 21.00- Apotheoses, 21-30- 22.15- Neutron, 22.30- 23.30- God - The Barbarian Horde.

Organizatorii anunţă că fanii care şi-au procurat bilete la concertele Amon Amarth şi Arch Enemy vor fi înscrişi la concursurile ce vor avea loc în cadrul petrecerii de duminică. Aşadar, toţi deţinătorii de bilete sunt rugaţi să se prezinte cu ele la eveniment, pentru a beneficia de şansa de a intra în posesia unor premii deosebite.

Mai mult, la clubul Colectiv, se vor putea procura bilete la Amon Amarth şi la Arch Enemy. Primii fani care vor ajunge la eveniment, vor fi răsplătiţi cu un CD promoţional surpriză. Amon Amarth va concerta pentru a doua oară în Romania, la Bucureşti, pe 29 aprilie, show-ul fiind programat la Arenele Romane.



×
Subiecte în articol: Amon Amarth Neutron