x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica La Who’s Bad: Iei un bilet, primeşti două

La Who’s Bad: Iei un bilet, primeşti două

11 Mar 2010   •   00:00

Fanii lui Michael au parte de o ofertă promoţională pentru concertul tribut de la 17 martie. Potrivit Project Events, la spectacolul Who's Bad cumperi un bilet şi primeşti două!



Pentru ca toţi fanii să poată urmări concertul, această idee au avut-o cei din componenţa Who's Bad, trupa tribut Michael Jackson numărul 1 în lume! Acelaşi "system" a fost aplicat şi la alte concerte, susţinute în SUA, şi a fost primit cu bucurie de fanii care, altfel, nu şi-ar fi permis să meargă la spectacol. Perioada de desfăşurare a promoţiei este de o săptămână (10 martie-17 martie). Magazinele participante sunt: Germanos şi Vodafone, Diverta, Magazinul Muzica, Librăriile Cărtureşti, casa de bilete de la Sala Palatului şi online la www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro, www.biletoo.ro.

DOI ÎNTR-UNUL
Preţul unui bilet porneşte de la 80 de lei şi ajunge până la 260 lei, în funcţie de categorie. Prin urmare, cei care doresc să vină la concert trebuie să meargă la unul dintre magazinele de mai sus (sau să intre pe unul dintre site-uri) şi să comande un bilet, primind în schimb două. Astfel pot merge la concert două persoane în preţul unui bilet. Concertul de la Sala Palatului este ultimul din turneul susţinut de Who's Bad în Europa.

×
Subiecte în articol: muzica