x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Lady Gaga este devastată si acuza 'dureri severe'

Lady Gaga este devastată si acuza 'dureri severe'

03 Feb 2018   •   12:15
Lady Gaga este devastată si acuza 'dureri severe'

Lady Gaga si-a anulat ultimele 10 concerte în Europa din turneul "Joanne World Tour" din cauza unei "dureri severe", a anunţat starul pop pe Twitter, cerându-le fanilor iertare.

 

Ea a recunoscut că este "devastată", dar că trebuie să acorde prioritate şi sănătăţii ei. Câştigătoarea premiului Grammy are fibromialigie, o stare care-i cauzează durere în tot corpul.

Show-urile din Londra şi Manchester sunt printre cele anulate. Într-un comunicat, se arată că vineri seară a fost luată o "decizie grea", cu "ajutorul echipei sale medicale".

Cei care au cumpărat bilete pot cere restituirea lor din 6 februarie. "Sunt devastată şi nu ştiu cum să descriu asta", a scris Lady Gaga, în vârstă de 31 de ani. Concerte din "Joanne World Tour" au mai fost amânate la sfârşitul anului trecut. Lady Gaga ar fi trebuit să sustina spectacole în Zurich, Koln, Stockholm, Copenhaga, Paris şi Berlin.

Lady Gaga a spus că a fost întotdeauna sinceră în legătură cu problemele ei de sănătate şi că atunci când se va simţi pregătită va oferi mai multe detalii şi va lupta împotriva acestei boli, încercând să ajute şi alte persoane care au primit acelaşi diagnostic.

Stefani Joanne Angelina Germanotta, cunoscută cu numele de scenă Lady Gaga, s-a născut pe 28 martie 1986. Şi-a început cariera muzicală în 2001, iar până în prezent a lansat cinci albume de studio. Artista, care a susţinut un concert la Bucureşti în 2012, a fost recompensată cu şase premii Grammy.

OBSERVATOR

×