x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Lansare Highlight Kenosis

Lansare Highlight Kenosis

de Alex Revenco    |    07 Oct 2009   •   00:00
  Lansare Highlight Kenosis
Sursa foto: Tudor Plăieşu/

Miercuri de la ora 20.30, grupul Highlight Kenosis lanseaza albumul "Glowing", printr-un show de exceptie, grupul Tiarra evoluând în deschidere.

Biletele vor fi disponibile la intrarea in sala, la pretul de 10 lei. Cei care vor cumpara CD-ul la intrare, vor avea acces liber la concert, pretul unui CD fiind de 25 de lei.

Piesele de pe "Glowing", caracterizate drept melodic-progressive metal, si aranjamentele muzicale ii apartin liderului si chitaristului, Matei Damian-Ulmu, versurile fiind semnate de solista Oana Maria Stoica.

Grupul HK, înfiintat anul trecut, a sustinut, pana acum, in jur de 70 de concerte in toata tara dar si in strainatate, avand numeroase aparitii media. Highlight Kenosis inseamna Matei Damian- Ulmu- chitarist,  compozitor, Oana Maria Stoica- voce, versuri, Dragos Serbanescu- chitara bas si John Ciurea- tobe.

Toti membrii trupei HK au studii muzicale sau artistice, dupa cum urmează: Matei a absolvit Universitatea de Muzica din Bucuresti, sectia chitara clasica, si are la activ peste 15 ani in muzica, din care zece ani in formatiile Bere Gratis si Trupa Veche. Oana a studiat baletul timp de noua ani la Liceul de Coregrafie din Bucuresti si trei  ani actoria la Bucuresti-  a facut parte timp de doi ani din Trupa Veche. In prezent, isi perfectioneaza tehnica vocala prin lectii de canto. Dragos a absolvit Universitatea de Muzica, sectia corzi grave (contrabas) si  Guildhallschool of Music and Drama din Londra si este sef de partida in Orchestra Radio. John a descoperit tobele de tanar si ulterior a absolvit Scoala de Arta, sectia tobe-percutie.

×
Subiecte în articol: muzica