x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Lara Fabian, impecabilă

Lara Fabian, impecabilă

de Sebastian S. Eduard    |    21 Oct 2014   •   16:44
Lara Fabian, impecabilă
Sursa foto: greg gonzalez

Niciodată nu am mai văzut pe scena Sălii Palatului cineva care să ia peste 30 de buchete de flori în timpul unui concert. Lara Fabian, în spectacolul de luni seară, a făcut-o. “Am fost diagnosticată în urmă cu două zile cu… ceva care se termină în <> (n.r. laringită, probabil) şi mi s-a spus să anulez spectacolul. Nu am putut face acest lucru şi, vreau să vă spun, că, în această seară, chiar dacă nu voi cânta la capacitatea mea obişnuită, cu sufletul şi inima voi fi alături de voi 100%”, s-a scuzat artista belgiană cu vocea vădit vătămată. “Dacă vreţi pot să vă cânt câte ceva din repertoriul lui Bonnie Tyler”, a glumit ea.

Ce aurmat a fost un regal interpretativ de mare excepţie. Cele peste 4.000 de lanterne-lumânare, lăsate de organizatori pe scaune, au transformat sala într-un loc magic, iar publicul - în marea lui majoritate fani – au cântat alături de artistă. “Mă simt alături de voi ca acasă”, a mai spus Lara. “De fapt, am febră, clar că ar trebui să fiu în acest moment acasă - dar aici mă simt bine”.

Cu un band de numai patru persoane în spate, concertul Larei Fabian a durat aproape două ore. Şi chiar dacă artista mai făcea mici pauze pentru a bea câte un ceai, concertul în sine nu a avut de suferit. Lara a arătat că este profesionistă şi că are inimă. O combinaţie extrem de rară în aceste zile.

×