x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Madonna și-a amânat turneul mondial! Cântăreața a ajuns la terapie intensivă

Madonna și-a amânat turneul mondial! Cântăreața a ajuns la terapie intensivă

de Redacția Jurnalul    |    29 Iun 2023   •   14:15
Madonna și-a amânat turneul mondial! Cântăreața a ajuns la terapie intensivă
Sursa foto: Hepta

Madonna și-a amânat turneul mondial deja programat! Cântăreața a ajuns la Terapie Intensivă unde luptă cu o infecție bacteriană gravă. Anunțul a fost făcut de managerul ei.

Vedeta internațională se află în continuare sub supraveghere medicală, asta după ce apropiații ei „se pregăteau pentru ce este mai rău”:

„În ultimele două zile, nimeni nu a știut cu adevărat în ce direcție aveau să se îndrepte lucrurile, iar familia se pregătea pentru ce e mai rău. Toată lumea credea că o pierdem, asta a fost realitatea. De săptămâni întregi, Madonna repeta intens pentru viitorul turneu, lucrând câte 12 ore pe zi. Ea credea că este încă tânără și în puteri, dar nu este așa.”, a spus un apropiat, sub anonimat, citat de The Sun.

Potrivit managerului, Madonna a dezvoltat o infecție bacteriană gravă, care a dus-o pe secția de Terapie Intensivă.   

„Starea ei de sănătate se îmbunătățește, însă este în continuare sub îngrijire medicală. În acest moment va trebui să punem pe pauză toate angajamentele, ceea ce include turneul. Vom împărtăși mai multe detalii cu voi imediat ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului și pentru spectacolele reprogramate”, a mai spus Oseary, citat de BBC

Astfel, Madonna a fost nevoită să își amâne turneul mondial deja programat.  

Madonna, în vârstă de 64 de ani, urma să înceapă luna viitoare, în Canada, turneul său mondial, „Celebration”, pentru a marca cea de-a 40-a aniversare a carierei sale muzicale.

Ultimul turneu al Madonnei s-a desfășurat în perioada septembrie 2019 - martie 2020, înainte de a începe pandemia COVID-19.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: terapie intensiva madonna celebration