x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Mandinga şi istoria amorului

Mandinga şi istoria amorului

de Alex Revenco    |    07 Feb 2010   •   00:00

Conceput sub forma unei piese de teatru muzical, spectacolul "Historia de un Amor" va avea loc la 21 martie la Sala Palatului din Bucureşti. Organizat de Emagic şi pus în scenă de Mandinga, spectacolul promite o nouă viziune asupra muzicii salsa, materializată într-un uimitor show, ce surprinde pasiunea şi intensitatea unei poveşti de dragoste atemporală.

"Historia de un Amor" se anunţă a fi unul dintre cele mai interesante producţii muzicale ale anului, un spectacol în care muzica, teatrul şi dansul se vor îmbina într-un concept artistic inedit, având în prim- plan povestea de iubire a doi tineri. Povestea celor doi este marcată de contextul politico-social dificil al vremurilor trăite împreună. Interesant este faptul că cei doi îndrăgostiţi îşi încep povestea în Cuba anilor '60, se regăsesc în anii '80 la Miami, iar călătoria lor se sfârşeşte chiar în Bucureştiul zilelor noastre.

Fanii Mandinga, precum şi cei ai muzicii latino în general sau iubitorii de spectacole live deosebite nu ar trebui să rateze acest eveniment, o adevărată incursiune plină de viaţă şi savoare în istoria muzicii salsa. Biletele pentru acest spectacol - proiect fără precedent - sunt disponibile online, pe www.myticket.ro, precum şi în reţeaua magazinelor Diverta, la următoarele categorii de preţuri, în funcţie de poziţia în sală: 45, 60, 75, 90 şi 110 lei.

×
Subiecte în articol: muzica