x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Manowar, cap de afiş la Magic Circle Festival 2014

Manowar, cap de afiş la Magic Circle Festival 2014

de Alex Revenco    |    22 Oct 2013   •   18:49
Manowar, cap de afiş la Magic Circle Festival 2014

Celebrul grup american Manowar a anunţat primul festival outdoor din 2014 la care a fost invitat: Magic Circle Festival 2014, în zilele de 25 şi 26 iulie, la Suvilahti Open Air, din Helsinki, Finlanda, unde DeMaio & Co sunt cap de afiş. Acesta va fi primul Magic Circle Festival organizat în Finlanda, până acum acesta a avut loc în Germania şi Slovenia, unde au participat spectatori din peste 35 de ţări.

“Suntem încântaţi să aducem Magic Circle Festival (care onorează  comunitatea mondială de fani Manowar) pentru prima oară în Finlanda. Vom avea un festival fantastic, la care Manowar va fi cap de afiş cu showul aniversar special Kings Of Metal 2014, cu multe alte trupe şi alte forme de divertisment, pentru o experienţă metal de neuitat!” a spus promoterul Hardi Loog.

În showul aniversar, Manowar va cânta  integral albumul “Kings Of Metal MMXIV”, alături de alte imnuri metal nemuritoare, prezentând un set de piese “Best of”, într-o producţie complet nouă. “Kings Of Metal MMXIV” este versiunea specială, reînregistrată integral, a albumului emblematic "Kings Of Metal," ce va fi lansată la primăvară.

"Îi chemăm pe toţi Manowarrior-ii din Finlanda să ni se alăture, pentru cel mai mare show Metal din 2014! Deasemenea, îi aşteptăm vara viitoare la Helsinki şi pe Manowarrior-ii din Danemarca, Suedia, Norvegia, Anglia, Germania şi din fiecare ţară metal din lume” a declarat DeMaio. Preţul biletelor încep de la 75 euro şi se pun în vânzare pe 4 noiembrie, la www.tiketti.fi şi www.lippupalvelu.fi.


×
Subiecte în articol: manowar