x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica McLaughlin & the 4th Dimension

McLaughlin & the 4th Dimension

de Alex Revenco    |    28 Feb 2010   •   00:00
McLaughlin & the 4th Dimension
5576-114778-untitled2.jpgMarele chitarist britanic îşi promovează noul album, "To the One", printr-un turneu în lunile aprilie şi mai, în Europa şi în noiembrie-decembrie în Statele Unite şi Canada. Despre acest disc artistul a declarat: "Sper să găsiţi acel ceva în muzica pe care o cântăm, care să vorbească în moduri pe care nu le-aţi mai auzit vreodată".

Pe continentul nostru, artistul va concerta în incinte prestigioase, precum Conservatorul din Nisa, Palau de la Musica, Barcelona, London Barbican şi multe altele. La 17 mai, McLaughlin va face o oprire şi la Bucureşti, când va susţine un concert extraordinar la Sala Palatului, organizat de Media Services Events.


LIVE @ BELGRADE
În acest turneu, faimosul chitarist va fi acompaniat de The 4th Dimension, adică Gary Husband - keyboards, tobe; Mark Mondesir - tobe; Dominique di Piazza - bass. La Sala Palatului se va găsi atât noul album, cât şi cel mai recent DVD, intitulat Live @ Belgrade, înregistrat în vara anului 2008, în Serbia. Recent, Mc Laughlin şi Chick Corea au primit încă un Premiu Grammy, la categoria Jazz instrumental album, pentru "Five Peace Band Live".

Biletele pentru concertul de la Bucureşti sunt 50, 100, 150, 200 şi 300 de lei şi s-au pus în vânzare în reţeaua Diverta, pe www.myticket.ro şi www.ticketpoint.ro. Începând cu 4 martie, biletele se vor găsi şi la Sala Palatului, Magazinul Mu­zica, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Germanos şi Vodafone, Casa de Bilete Metrou Unirii, pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro, www.eventim.ro.

×
Subiecte în articol: muzica