x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica MEI Concerts din Piteşti a încercat să dea o ţeapă

MEI Concerts din Piteşti a încercat să dea o ţeapă

de Alex Revenco    |    27 Ian 2014   •   18:29
MEI Concerts din Piteşti a încercat să dea o ţeapă

Pentru cei care iubesc electro- dance & house, suedezul Avicii este poate cel mai tare DJ la această oră. Bineînţeles că fanii l-ar primi cu braţele deschise, dacă ar ajunge pe la noi.
Vestea cea bună vine imediat, Avicii în România, pe 2 mai 2014, ştire preluată de ziare, agenţii, site-uri muzicale.
Mai mult Ross Ranallo, Director MEI Concerts declara:  "Pentru o experienţă de neuitat am hotărât să realizăm în cadrul evenimentului un show nemaivazut de efecte şi lumini. În plus participanţii VIP vor avea parte de o intrare separată şi de o zonă special amenajată...
Pentru prima dată în cadrul unui eveniment de o astfel de amploare clienţii VIP vor beneficia de servire exclusivă la masă. Vă promitem un concert incendiar ce se va sfârşi în zori, la orele 3.00 dimineaţa" şi anunţa punerea în vânzare a biletelor (între 100 şi 300 de lei).

Dar DJ-ul nostru, având (în aprilie şi mai) turneu în SUA dă pe FB următorul text: “ATENŢIE ROMANIA ! Se zvoneşte că vin la Bucureşti, în mai. Din păcate, această ştire este FALSA, NU AM NICI UN SHOW CONFIRMAT, îmi pare rău pentru cei care au crezut asta. Daţi de veste mai departe, astfel încât NIMENI să nu mai cumpere bilete...”

Imediat după intervenţia artistului pe FB, bilete.ro a sistat vânzarea şi a promis “vom reveni cu amănunte”. Este important ca amatorii de concerte să se informeze înainte de a cumpăra bilete, mai ales atunci când organizatorul nu e cunoscut. Cât de repede s-a uitat păţania cu AC/ DC concert pe autostradă la dreapta?!

×
Subiecte în articol: DJ Avicii