x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Melodia zilei. E vară, vine „Despablito”! Delia & Grasu XXL lansează un nou single plin de umor

Melodia zilei. E vară, vine „Despablito”! Delia & Grasu XXL lansează un nou single plin de umor

13 Iul 2018   •   09:35
Melodia zilei. E vară, vine „Despablito”! Delia & Grasu XXL lansează un nou single plin de umor

Umor cât cuprinde în versuri și imagine, culoare, un pic de spirit latino și Columbia adusă în România printr-o poveste amuzantă. Așa arată „Despablito”, noua piesă și noul videoclip ale Deliei, în colaborare cu Grasu XXL. Cameleonică, nonconformistă și cu multe idei inedite, Delia își surprinde din nou fanii cu o ipostază complet neașteptată.

 

Delia x Grasu XXL - Despablito

Delia x Grasu XXL - Despablito

 

Ținutele și mai ales accesoriile Deliei vin ca o completare a personajului interpretat de ea, într-o poveste în care Grasu XXL a împărtășit viziunea și ideile artistei. „Mi-a trimis Delia demo-ul piesei, eu eram spre bazinul de înot, am ascultat piesa în mașină și mi s-a părut turbo! Cât am înotat eu pe-acolo la mișto, mă tot gândeam cum să și când am ajuns la studio în 10 minute. I-am trimis-o înapoi cu strofă cu tot, iar ea mi-a zis că filmăm sâmbătă...Era joi... Am filmat luni! Na, ea e Delia și e superbă!”.

 

Şi pentru Delia inspiraţia a venit tot la piscină: Întâmplarea face că aveam acest instrumental de câteva luni şi nu ştiu de unde şi cum a venit inspiraţia pentru acest „Despablito”. Dar tot la piscină eram când am scris versurile. Apa are un efect benefic. Aţi vrut „Despacito”, luaţi şi „Despablito”!”, spune Delia.

 

Tânărul înflăcarat care dansează pe mese este nimeni altul decât Vlad Drăgulin, interpretul lui Malone în serialul „Băieți de oraș” și co-prezentator, alături de Mihai Bendeac, în noul sezon al emisiunii „X Factor”, la Antena 1. Provocarea venită din partea Deliei i-a adus acestuia o premieră, „Despablito” fiind primul videoclip în care joacă. „Spre rușinea mea, am 27 de ani si asta a fost prima mea experienţă în ceea ce priveşte videoclipurile. - se spune - și mă bucur că s-a întâmplat în aceste condiții. M-am simțit dorit…”, spune Vlad, care s-a distrat foarte mult la filmări.

 

Fanii Deliei vor fi cu siguranță cuceriți de ideea și de piesa artistei care, încă o dată, creează ceva complet neașteptat. Piesa este compusă de Delia, Grasu XXL, producție Alex Cotoi, videoclipul este realizat de NGM - Bogdan Păun și Alex Mureșan, producție Loops Production, make-up - Ema Uță, hair -Alex Sârghe, iar styling este realizat chiar de Delia.

 

Artista îşi compune în mod frecvent piesele, printre cele mai cunoscute single-uri care îi poartă smenătura numărându-se „Fata lu’ tata”, „Verde împărat”, „Du-te-mă”, „Rămâi cu bine”, „Parfum de fericire”, „Ce are ea”, „Cine m-a făcut om mare” şi multe altele, piese pentru care Delia cântă de multe ori la instrumente - pian şi flaut.

 

Aceasta nu este prima colaborare a Deliei cu Alex Cotoi, cunoscutul producător român care a a produs şi pentru Pitbull şi are în palmares un premiu Grammy. Cei doi au mai colaborat pentru piese precum „Verde împărat”, „Du-te-mă”, „Fata lu’ tata”, „Rămâi cu bine”.  

 

După show-uri de-a dreptul spectaculoase, susținute cu casa închisă – Pe aripi de vânt, Welcome to Deliria, PsiheDelia de la Sala Palatului şi Delia’s Winter Wonderland la TNB – artista revine toamna aceasta cu un nou concert memorabil. ACADELIA, un show curajos, va avea loc pe 14, 15 și 16 noiembrie, la Sala Palatului, iar biletele au fost deja puse în vânzare aici. Ca şi în cazul celorlalte show-uri ale sale, în care Delia se implică în crearea conceptelor, şi ACADELIA se anunţă a fi un show original, curajos şi plin de culoare. ACADELIA va conține urme de ironie, dulceață de zmeură și niște sâmburi de adevăr, un show recomandat atât sănătății psihice, cât și vindecării anumitor afecțiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian și indicele glicemic extrem de scăzut. Pentru concertul ACADELIA există și opțiunea achiziționării de bilete Meet and Greet Delia. Accesul la sesiunea de meet & greet cu Delia  are un cost separat față de prețul de bilet pentru participare la concerte. Este obligatoriu pentru accesul la sesiunea de meet & greet ca participanții să aibă ahiziționat și un bilet la unul dintre concertele Acadelia. Pe lângă accesul la  meet & greet  cumpărătorii acestei categorii de preț primesc și un CD, Tricou ACADELIA Limited Edition și poză cu autograf.

 

Delia este jurat la „X Factor” și „iUmor”. De curând, artista a cântat la PRO FM On Top, pe scena amenajată pe Casa Poporului, acolo unde a susținut un concert live alături de invitații ei, artiștii Global Records: ANTONIA, Irina Rimes, Killa Fonic, The Motans, Nicoleta Nucă, Vanotek, Alex Velea, Adda, Mira, Mark Stam, Lino Golden.  

 

Anul acesta Delia a lansat piesa „Du-te-mă”, compusă integral de artistă și produsă de Alex Cotoi, care a produs majoritatea hiturilor Carla’s Dreams, dar și single-ul anterior al Deliei, „Fata lu’ tata”. Piesa are deja peste 8 milioane de vizualizări.

 

Delia – Du-te-mă

Delia - Du-te-ma

 

Delia a lansat la finele anului trecut „Fata lu’ tata” (aproape 19,5 milioane de viuzalizări) și „Verde Împărat” (peste 5 milioane de vizualizări).

 

Delia – Fata lu’ tata

https://youtu.be/xfPk6mYyi_Y

 

Delia – Verde Imparat

Delia - Verde imparat

 

                De asemenea, Delia a colaborat și cu The Motans pentru “Weekend”, desemnată piesa anului 2017 în România, conform Mediaforest, cu peste 23 de milioane de vizualizări. 

 

The Motans feat. Delia – Weekend

The Motans feat. Delia - Weekend

×
Subiecte în articol: Despablito Delia